top of page

IFJÚSÁGI VITORLÁZÁS

Erős, nevelési fókuszú vitorlás program

Ifjúsági vitorlázás: About

A Klub hagyományainak figyelembe vételével fokozott figyelmet fordítunk a klubtagság fiataljainak oktatására, nevelésére, Klub iránti elkötelezettségük erősítésére, Klubközösség építésére, nem elhanyagolva természetesen az eredményes, többek között klubversenyzésre való törekvésüket.

 

Az ifjúsági programon való részvétel feltétele a megfelelő tanulmányi előmenetel, sportszerű, illendő, előzékeny magatartás.

 

A vitorlázás költséges sportág, de a Klub törekszik az ifjúsági alapprogramokat a klubtagság túlnyomó többségének anyagi lehetőségeihez igazítani.

 

A programokon való részvétel nemcsak a gyerekektől, hanem a szülőktől is jelentős elköteleződést kíván.


A gyerekek potenciális fejlődési útja a kora kezdőtől 18 éves korig sorra:

  1. a vitorlázásalapjainak elsajátítása, a versenyzés megkezdése

  2. a hazai versenyélet legjavába kerülés, nemzetközi porondra lépés

  3. sikeres nemzetközi versenyzés csak családi/szponzori finanszírozással, emellett a klub szakmai hátterével és támogatásával.

 

A klub azok számára is megteremti a vitorlázási lehetőséget, akik egy adott fejlődési szinten jól érzik magukat, esetleg anyagi természetű prioritások miatt nem szeretnének a következő szintre lépni. Ezen programok esetén is feltétel a tervezett programnapok legalább 50%-án való részvétel, valamint a teljes éves program díjának a program kezdetéig történő megfizetése.

Ifjúsági vitorlázás: Day Camp
Jelenleg nincs semmi foglalható. Gyere vissza később.

Edzőink

Weöres Márti

Weöres Márti

OP C csapat, vitorlástáborok edzője

bottom of page